Hlavní obsah

Nicole Kidmanová musí kvůli filmu ztloustnout

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Křehká Niloce Kidmanová nabírá jedno kilo za druhým kvůli novému filmu Čtenář, ve kterém hraje po boku Ralpha Fiennese. Herečka už přibrala 5 kilo a nabrat se snaží ještě jednou tolik. Tloustnutím se kvůli filmové roli před ní už proslula například Renée Zellwegerová.

Článek

Nicole Kidmanová hraje Hannu Schmidtovou ve filmové adaptaci německého románu Čtenář, který se zabývá emocionálními následky holocaustu v poválečném Německu. Vypráví příběh patnáctiletého Michaela Berga, který má v roce 1958 vášnivou aféru se starší ženou, Hannou.

"Nicole mi řekla, že to je jedna z nejnáročnějších rolí její kariéry," prozradila Nicolina blízká kamarádka. "Je od přírody hodně štíhlá a ráda běhá a plave, takže je hodně fit. Ale postava, kterou hraje, vyžaduje, aby v průběhu filmu ztloustla tak, jak stárne."

Její nová figura vedla ke spekulacím o tom, že je těhotná. Nedávno byla vidět v přiléhavých bílých šatech, pod kterými se rýsovalo bříško a viditelně zvětšené poprsí.

Herečka kráčí ve šlépějích Renée Zellwegerové, která pro roli Bridget Jonesové přibrala 15 kg. Dosáhla toho pizzou, chlebíčky s burákovým máslem a různými smaženými pochoutkami, které zapíjela Guinnessem.

Reklama

Související články

Nicole Kidmanová měla autonehodu

Populární australská herečka Nicole Kidmanová musela v noci na čtvrtek vyhledat v Los Angeles pomoc zdravotního personálu poté, co vůz filmového štábu narazil...

Nicole Kidmanová chystá nový film

Oscarová rusovláska Nicole Kidmanová bude produkovat nový film, v kterém si zároveň zahraje. Film Monte Carlo bude adaptací románu Headhunter spisovatele...

Výběr článků

Načítám