Hlavní obsah

Žena objevila v toaletní míse dvoumetrovou krajtu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Říká se sice, že v největším americkém městě na člověka číhají různé druhy nebezpečí a místní vědí, jak si s mnoha prolémy poradit. Jenže žena, která si ráno myla doma ruce a najednou si všimla, jak se na ni dívají ze záchodu oči ohromné krajty, strnula v totálním šoku.

Článek

Na vyděšenou Nadege Brunacciovou (38) v jejím bytě v Brooklynu vykoukla přes dva metry dlouhá krajta, která žila v odpadové stoce.

"Rosvítila jsem a zařvala," líčila žena nejhorší zážitek svého života. "Ještě teď se mi srdce rozbuší, když na to pomyslím."

Duchapřítomně přibouchla záchodový poklop, postavila na něj těžkou krabici a běžela přivolat pomoc. Dostavil se nejen majitel domu, ale naštěstí i záchranný tým hasičů. Aby krajtu chytili, museli instalatéři rozebrat potrubí v patře pod Brunacciovými. Nakonec krajtu odchytili.

Brunacciová hada okamžitě věnovala otrlejší kamarádce, která si ji nechala jako domácího mazlíčka. Hada pojmenovala po dárkyni. Paní Brunacciová, která je majitelkou restaurace, dodává, že od pondělka, kdy se jí příhoda stala, se doma na záchod ještě neposadila a užívá nočník své dcerky. "A když si čistím zuby, dívám se přes rameno,

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám