Hlavní obsah

Veronika Pompeová uspěla na Miss International

Novinky, jky
TOKIO

Miss sympatie a I. vicemiss ČR 2007 Veronika Pompeová dosáhla na Miss International slušného výsledku, když se jí podařilo probojovat až do elitní patnáctky. Soutěž vyhrála dívka z Mexika, druhá se umístila pohledná dívka z Řecka a na třetí příčce skončila Běloruska. Veronika Pompeová se ještě před odletem na závěrečné party setkala s českým velvyslancem a jeho chotí.

Článek

Vicemiss České republiky 2007 nám do Novinek napsala v době, kdy už odpočítávala hodiny do pondělního velkého finále Miss International v Japonsku.

"Skončila nám pohoda a výlety, začíná opravdová práce. Meditace ve starém budhistickém chrámu nám všem ale opravdu hodně pomohla. To místo bylo úplně magické, mělo neuvěřitelně silnou atmosféru," popsala Novinkám v mailu pohledná dívka z Jeseníku.

Dívky neminuly ani lázně a prohlídka dalšího chrámu a zahrad v Kjótu.

V pátek se uskutečnilo Forum Miss International, na kterém měla každá dívka přednést řeč na téma, jež dostala den předem. "Zvládla jsem to. Mezinárodní ostudu jsem neudělala," napsala do své agentury Pompeová. Na páteční party se setkala s českým velvyslancem, jehož manželka zasedla v pondělí večer ve finálové porotě.

Od soboty dívky už jen fotily a cvičily choreografii. Naši reprezentantku ale přípravy nikterak nerozhodily. "Nejsem nervózní, je tu přátelská atmosféra. Teď jsme dva dny nacvičovaly choreografii. Není tak složitá a ani pódium není tak rozlehlé, jak se očekávalo. Myslím, že si to užiju," mailovala svým nejbližším do ČR před finále, které úspěšně zvládla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám