Hlavní obsah

V Praze se procházely modelky mezi mísami s jídlem

– PRAHA
Novinky, jky

Jeden z barrandovských ateliérů hostil v úterý večer velkou party značky Diesel, na kterou zavítalo mnoho známých obličejů. Během večera byly představeny nové parfémy a proběhla také přehlídka, na které se modelové a modelky procházely na mole umístěném mezi stoly prohýbajícími se pod mísami všelijakých laskomin.

Článek

Gábina Partyšová, Kateřina Hrachovcová, Ondřej Brzobohatý s přítelkyní Johanou Indrákovou, Eva Aichmajerová, Leona Machálková či ředitelka modelingové agentury Czechoslovak Models Milada Karasová, ti všichni se na Diesel party přišli podívat.

Skleněná vitrína, která se na konci přehlídky slavnostně vysypala a odhalila tak modely a zejména nové parfémy, dominovala celé přehlídce. Originální pak bylo zejména to, že se modelové a modelky procházeli mezi nejrůznějšími delikatesami, které hosté krátce po ukončení přehlídky začali konzumovat, a to i přestože ještě během jejího průběhu mnoho z nich tvrdilo, že si dají raději něco ze stolů umístěných dále od mola.

Jednou z nejobletovanějších osob večera byla vyjma Leony Machálkové ředitelka agentury Czechoslovak Models Milada Karasová, která kvůli velkému zájmu o svou osobu nestihla ani úplný začátek přehlídky. Po přehlídce nám to nedalo a zeptali jsme se jí jako pravé odbornice na otázku, která z finalistek Miss ČR 2007 má šance udržet se dlouhodobě v modelingové špičce.

"Myslím, že Kateřina Sokolová je poměrně hodně vidět, daří se jí objevovat se na dobrých akcích. Z dlouhodobého hlediska si ale myslím, že má hodně dobré vyhlídky Veronika Chmelířová, která v sobě má vše, co dobrá modelka potřebuje, včetně špetky pokory," řekla Novinkám Milada Karasová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám