Hlavní obsah

ExVyVolený Dan chce exVyVolenou Veroniku za ženu

Novinky, jky
PRAHA

Lovestory jako z vystřižená z červené knihovny se odehrává mezi dvěma odpadlíky z vily - Danem a Veronikou. Boxer Dan nešetří na Veroničino jméno chválou a Veronika krátce po vyřazení v Noční show s Dianou Kobzanovou prohlásila, že jestli má být upřímná, tak chce vidět Dana ještě více, než své vlastní rodiče. Ti to přitom slyšeli, jelikož byli spolu s ní hosty Noční show.

Článek

Veronika Fasterová je teď v jednom kole. Poskytuje rozhovory, rozdává stovky podpisů a nikde se netají tím, jak je díky Danovi šťastná.

Dan, který ve Vile působil jako drsňák, našel zřejmě konečně tu pravou. Alespoň to tak tedy vypadá. "Jsme teprve na začátku. Pokud mám odpovědět upřímně, Veronika je ta, kterou si dokážu představit po svém boku jakou svou manželku. Na to ale musí být dva a Verunky jsem se ještě neptal. Když bude chtít, tak ..." nechtěl dokončit větu Dan. "Nerad bych to zakřiknul, nezlobte se."

"Jsem opravdu šťastný. Bál jsem se, jak to bude vypadat mimo Vilu, ale je to tisíckrát krásnější. Užíváme si života bez portů a kamer. Nemusíme si dávat pozor na to, co řekneme a jestli nás někdo vidí," svěřil se Dan Holovský. Sám přiznává, že jej vyřazení z VyVolených vůbec netrápí. "Já svou výhru už mám a právě teď sedí kousek ode mě a dává rozhovor. Je to moje Verunka," řekl zasněným hlasem Dan. 

Veronika Fasterová včera oslavila dvacáté narozeniny. Dan pro ni nachystal romantické překvapení. V restauraci nechal připravit stůl, který byl posetý okvětními lístky růží a na něm šampaňské. "Vy máte otázky... Samozřejmě že ode mě dostala dárky," smál se Dan. "Když už je dostala, můžu vám je prozradit. Bylo to dvacet růží a řetízek se srdíčkem," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám