Hlavní obsah

Váchová s Kocurovou si od plic zakřičely na lanové houpačce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JANSKÉ LÁZNĚ

Na slavnostní otvírací party designového hotelu Omnia v Janských lázních, která se konala koncem září, se Lucie Váchová s Radkou Kocurovou tvářily spořádaně a usedle, ale pravda je trochu jinde. Jen o několik málo chvil předtím totiž dováděly na lanových aktivitách ve vnitřních prostorách nově otevřeného hotelu.

Článek

Celým slavnostním dnem provázel Tomáš Hanák, a i když předvedl svůj obvyklý smysl pro humor, nebyly to jeho vtípky, kvůli kterým se na něj chodily přítomné ženy dívat. A když zjistily, že Tomáš nechal manželku s malým synem na víkend doma, snažily se s ním ty odvážnější dát do řeči či poprosit o podpis.

Před slavnostním otevřením jim však dorazila velká konkurence. Přijely totiž dvě kamarádky, které ihned po vstupu do hotelové haly upoutaly pozornost všech přítomných, Lucie Váchová a Radka Kocurová. I ony se rozhodly užít si slavnostní večer bez partnerů.

Dvojice modelek se ještě před slavnostním večerem rozhodla omrknout prostory hotelu Omnia. Svojí přítomností tak rozzářily slečnu recepční i barmany v lobby baru, nejvíce je však zaujala sportovní hala, která je součástí hotelového komplexu. Zde byly pro děti hostů připraveny bungee lana a sítě ke šplhání.

Lucie Váchová ani Radka Kocurová neváhaly, okamžitě se zbavily vysokých podpatků a svým nadšením předčily nejedno dítě. Vyzkoušet bazén ani vířivku už ale nestihly, protože začala hrát kapela Bůhví s Ondřejem Brzobohatým v čele, což si pohledné dívky nechtěly nechat ujít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám