Hlavní obsah

Britney je zralá na ručník, světlo světa spatří její porno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Před Britney Spearsovou se nemilosrdně otevírají brány pekelné. Tak by se dalo s trochou nadsázky označit to, co se okolo s ní v posledních několika měsících děje. Jen co utichl rozruch kvůli odebrání synů z její péče, objevil se mladý muž, který tvrdí, že má s touto zpěvačkou natočené sexuální radovánky. A s prodejem videa nikterak neváhá.

Článek

Nejmenovaný osmadvacetiletý mladík se seznámil se slavnou divou během její letní dovolené na Havajských ostrovech. Rozžhavené slunce a pár drinků vykonalo své, takže roztoužený páreček brzy skončil na pokoji v luxusním apartmá hotelu Four Seasons.

Britney by si letní úlet jistě odpustila, kdyby tušila, že pohledný mladík si kompromitující materiál natáčí na video a nebude se ho rozpakovat použít.

"Byl to jen obyčejný sex. Neproběhla žádná divočina nebo tak," nechal se slyšet pro magazín In Touch Weekly. "Myslel jsem, že sex s takovou hvězdou musí být něco výjimečného, ale byla to jen nudná půlhodinka. Prodám videonahrávku tomu, kdo mi zaplatí nejvyšší částku," tvrdí bez skurpulí člověk, který tím pošpiní zpěvačce již tak špatnou pověst.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová šla úplně dohola

Britney Spearsová má pořádné problémy. Po rozvodu s Kevinem Federlinem dělá jednu hloupost za druhou, tentokrát však zašla opravdu daleko. Sama se strojkem...

Britney Spearsová se pokusila oběsit

Popová hvězda Britney Spearsová se ocitla na pokraji sil. Jak tvrdí britský list News of the World, dokonce se v protidrogové léčebně pokusila o sebevraždu....

Výběr článků

Načítám