Hlavní obsah

Clintonovi se nelíbí fotka jeho dcery na stěně restaurantu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Dny má patrně sečteny fotografie, na níž Chelsea Clintonová pózuje s majitelem populární italské restaurace v New Yorku. A to proto, že se do věci vložil její otec, bývalý americký prezident Bill Clinton.

Článek

Někdejší hlava USA zaslala majiteli podniku Osso Buco Ninovi Selimajovi dopis, v němž se dožaduje, aby dotyčný snímek zmizel ze stěny jeho restaurantu v Greenwich Village.

"Ten dopis mě překvapil, protože ta fotka tam visí už několik let," svěřil se Selimaj agentuře AP. "Párkrát tu (Chelsea) jedla."

V dopise z Clintonova úřadu datovaném 18. září se praví, že Chelsea je soukromá osoba a že ačkoliv tento podnik navštívila, "neslouží to jako propagace".

Dopis, podepsaný Clintonovým poradcem Douglasem J. Bandem, rovněž tvrdí, že s Chelsea nikdo předtím vyvěšení snímku nekonzultoval a restauratér tudíž nedostal její souhlas k něčemu takovému.

Selimaj k tomu poznamenal, že snímky celebrit v newyorských restauracích jsou běžné. Zdi jeho podniku zdobí také fotografie, na nichž je zachycen s bývalým starostou New Yorku a republikánským prezidentským kandidátem Rudym Giulianim, či s hvězdou baseballového New York Yankees Derekem Jeterem.

"Fotka celebrity je v New Yorku tak běžná jako stánek s hot dogy," prohlásil Selimaj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám