Hlavní obsah

Daniel Craig bude tentokrát Bond na lyžích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Devětatřicetiletý Daniel Craig musel podstoupit lekce lyžování, aby byl lépe připraven pro svou další roli v příštím dílu Jamese Bonda. Herec, který debutoval jako dokonalý špion ve filmu Casino Royale, musel vyrazit na svah kvůli přípravám nového filmu, pracovně nazvaného "Bond 22".

Článek

Zdroj z Craigova okolí uvedl, že poprvé od roku 1969, kdy je Bond v tajných službách Jejího Veličenstva, se bude tento agent z velké části pohybovat na sněhu. Mnoho scén proto bude točeno ve Švýcarských Alpách.

Na sjezdovce se už dřívě odehrálo několik nejznámějších scén z příběhů o Bondovi. Ve filmu Agent, který mě miloval použil Roger Moore britskou vlajku jako padák poté, co na lyžích skočil z útesu, zatímco v díle Dech života sjel Timothy Dalton horu v pouzdru na cello.

Reklama

Související články

Nový Bond v Praze po knedlících ztloustnul

Nový představitel slavného agenta 007 Jamese Bonda, Daniel Craig (38), neodolal nástrahám české kuchyně a při filmování v Praze tolik přibral, že teď musí...

Nový Bond si dívku vybral sám

První světlovlasý filmový představitel Jamese Bonda Daniel Craig považuje za ideální představitelku dívky pro agenta 007 Satsuki Mitchellovou. Tato...

Výběr článků

Načítám