Hlavní obsah

David Beckham navrhuje kostýmy skupině Spice Girls

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Fotbalista David Beckham se stal skutečným odborníkem na módu. Navrhuje totiž kostýmy pro turné skupiny Spice Girls. Jenže útočník LA Galaxy je upřímný a přiznal, že se poradil s profesionálním návrhářem Julienem Macdonaldem. Finální verzi oblečků bude schvalovat jedna z členek formace, jeho manželka Victoria.

Článek

Mel B, Emma, Mel C i Geri jsou z nápadu nadšené. Podle nich to jejich comebacku dodá na atraktivitě a zároveň ho trochu odlehčí.

"David už pomohl se spoustou věcí při přípravě turné Spice Girls, které začíná v prosinci. A nabídl se, že jim poradí s módou. Prohlížel si obrázky kolekce Juliena Macdonalda na internetu a studoval také kolekce jiných módních návrhářů. Vybírá různé styly od několika módních návrhářů, ale Victoria bude mít zřejmě poslední slovo," prozradil zdroj blízký Beckhamovým.

David se rozhodl, že kostýmy budou černé, ale každá členka bude mít speciální doplňky a úpravy, které podtrhnou její osobnost.

Své manželce vedle výběru kostýmů údajně pomáhá také při tanci dostat se do formy. K tomu ho vyzval choreograf skupiny Jamie King.

"Victoria tančí s Davidem na Spice Up Your Life i všechny další songy. David miluje, když může být Spice Boy," dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

David Beckham bude přednášet na univerzitě

Anglický fotbalista David Beckham opustil španělský klub Real Madrid, aby přesídlil do Los Angeles k tamnímu týmu LA Galaxy. Jenže ve městě filmu a pozlátka...

Výběr článků

Načítám