Hlavní obsah

Manželství zarazil poslední hřebík do rakve internet

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZENICA

Bosenský pár se rozvádí poté, co manželé přišli na to, že oba tajně chatovali s někým jiným. Přišli na to ovšem poněkud neobvyklým způsobem, pod falešnými jmény totiž chatovali spolu. Sedmadvacetiletá Sana Klaričová a její dvaatřicetiletý manžel Adnan se nevědomky svěřovali jeden druhému o svých problémech v manželství a oba cítili, že ten, s kým si píší, je ten pravý.

Článek

Dvojice se potkávala na jednom internetovém chatovacím portálu. On na něj chodil vždy, když byl v práci, ona kvůli tomu chodila do internetové kavárny. Žena používající přezdívku Sweetie (Slaďoušek) narazila na muže používajícího nick Prince of Joy (Princ kratochvíle) a vše se začalo pozvolna vyvíjet.

Po nějakém čase se oba dohodli, že by nemuselo být špatné se sejít. Nápad ovšem nepřinesl vůbec nic dobrého. Když totiž přišli oba na místo setkání, uvědomili si, co se to vlastně stalo. Krátce po události zažádali oba dva o rozvod se stejným argumentem, že již nemohou tomu druhému věřit.

Reklama

Výběr článků

Načítám