Hlavní obsah

"Zapletalky" si vybíraly reprezentační výstroj pro Čínu

Novinky, jky
PRAHA

Vítězky Miss České republiky 2007 si zašly vybrat kroje, v nichž budou reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích krásy. Veronika Pompeová se bude účastnit Miss International a Kateřina Sokolová Miss World.

Článek

Veronika Pompeová odlétá již 29. září do Japonska, kde stráví měsíc v přípravách na finále. Pak přelétne do Číny na finále, které se uskuteční 28. října.

Katka Sokolová odlétá 1. listopadu přímo do Číny. I ji čeká měsíční přípravný program a pak 1. prosince velké finále Miss World ve městě Sanya.

:. Otázkou je, při jaké příležitosti by mohla Kateřina Sokolová zrovna tento kostýmek využít... Foto: Miss ČR

Kateřina Sokolová mezi řadami krojů a kostýmů neodolala a vyzkoušela si, jaké by to bylo být paní Santa Clausovou. Na prosincové finále by se tento slušivý kostýmek jistě hodil.

Obě missky čeká ještě důležitý výběr šatů v salónu módního návrháře Josefa Klíra. Kateřina bude mít dokonce extra speciální osobní model večerní róby. Není to bezvýznamné - za povedené šaty se na Miss World dávají slušné body.

"Lidovým krojům sice moc neholduji, ale ten můj se mi zrovna docela líbí," řekla s úsměvem Novinkám úřadující Miss ČR.

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám