Hlavní obsah

Paris Hiltonová chce manžela, prý umí skvělé lasagne

Novinky, Famous

Milionářka Paris Hiltonová plánuje na příští rok svého prvního potomka. A k němu chce manžela, aby byla rodina kompletní. Skandalistka údajně konečně dospěla, takže už ví, že ideální partner nemusí být krásný. Potenciálního osudového muže bude krmit svými lasagnemi, které prý umí připravit jako nikdo.

Článek

"Dělám výborné lasagne. Chci mít rodinu a chlapa," prohlásila šestadvacetiletá blondýna. Zároveň dodala, že její muž nemusí být atraktivní.

"Dřív jsem dbala na vzhled, ale už jsem z této fáze vyrostla. Musejí být dobrým člověkem, někým, o kom vím, že by byl dobrým manželem, loajálním, zábavným a chytrým. A někým, komu můžu věřit, s kým to bude jiskřit. Mám ráda muže, kteří mě dokáží rozesmát," tvrdí.

Jenže povalečka z vyšších vrstev se obává, že vhodní nápadníci se jí budou vyhýbat kvůli obrazu, který v médiích získala. "Tato komiksová postavička, kterou ze mě udělali, je naprosto falešná. Přivádí mě to k šílenství," tvrdila Paris v rozhovoru pro magazín Elle.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonovou propustili z vězení

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která byla odsouzena za porušování pravidel silničního provozu, v úterý opustila vězení. Skončilo tak bizarní...

Výběr článků

Načítám