Hlavní obsah

Manželé Adamcovi v Turecku oslavili první výročí svatby

Novinky, Jakub Kynčl (Side)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SIDE

Jako v pohádce tisíce a jedné noci oslavili Jiří a Jana Adamcovi první výročí svatby, když v Turecku povečeřeli u separé stolu s výhledem na potemňující se oblohu a poslouchali u toho mořský příboj. Speciální menu při svíčkách si po minutce fotografování vychutnali v úplném soukromí a mohli se tak konečně chvíli věnovat jen sami sobě. Syn Daneček totiž usnul v tu pravou chvíli.

Článek

"Já s vámi v Turecku budu s Danečkem jen na dovolené, myslím ale, že nakonec budu přece jen mít nejvíce práce ze všech," řekla před odletem moderátorka Jana Adamcová směrem k pobytu v tureckém Side, kde na soustředění Miss aerobik pobývá spolu se svým manželem Jiřím Adamcem. Malý Daneček, kterému je teprve jeden a půl roku, v sobě nezapře, že je po rodičích, kteří žijí aktivním způsobem.

Její slova totiž naplňuje kudrnatý blonďáček beze zbytku. Ze všech dětí okolo bazénu je jednoznačně největší divoch a dává své mámě pořádně zabrat. Není tedy divu, že romantická večeře na východním břehu Středozemního moře byla manželům Adamcovým velmi příjemná.

Jako dárek k výročí koupil Jiří Adamec své manželce pobyt v hotelu Le Royal Meridien v Dubaji, který páru zajistí ředitel cestovní kanceláře Blue Style Imed Jeddai. Jedná se o pětihvězdičkový hotel té nejvyšší kvality, a tak se má pár jistě na co těšit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám