Hlavní obsah

Kidmanová tajila zasnoubení po rozvodu s Cruisem

Hollywoodská hvězda Nicole Kidmanová vyzradila, že se mezi manželstvími s hereckým kolegou Tomem Cruisem a country zpěvákem Keithem Urbanem tajně zasnoubila. Při nedávném rozhovoru s Kristou Smithovou z magazínu Vanity Fair ale odmítla prozradit jméno tajemného neznámého. Řekla jen, že měla v úmyslu provdat se už před tím, než si loni vzala Urbana.

Článek

"S někým jsem se zasnoubila... ale neudělala jsem dobře. Nebyla jsem připravená. My jsme nebyli připraveni," řekla 40letá rusovlasá Australanka.

"Nemohla jsem z ní to jméno dostat," postěžovala si novinářka. Magazín ale naznačil, že tím vyvoleným mohl být bývalý přítel Kidmanové, rocker Lenny Kravitz. Ten v interview v roce 2004 o románku s Kidmanovou opatrně řekl: "Jsme opravdu skvělí přátelé... Ale víte, necháváme si všechno to 'co, jak a kdy' pro sebe."

Kidmanová měla v období mezi rokem 2000, kdy se rozešla s Cruisem, a rokem 2006, kdy se provdala za Urbana, údajně poměr také s hollywoodským producentem a multimilionářem Stevem Bingem, někdejším partnerem britské herečky Elizabeth Hurleyové.

Reklama

Výběr článků

Načítám