Hlavní obsah

Finalistky Miss aerobik trápí svá těla v tureckém Side

Novinky, Jakub Kynčl (Side)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SIDE

Desítka finalistek desátého ročníku Miss aerobik odletěla v sobotu večer na soustředění do Turecka. Spolu s nimi odcestoval takřka třicetičlenný doprovod složený z organizátorů, realizačního týmu, televizního štábu a zástupců médií. V letovisku Side budou pohledné sportovkyně do příští soboty a program mají více než nabitý.

Článek

Nejvíce práce čeká dívky na natáčení televizních medailonků, které se budou točit v průběhu celého týdne. Oblíbené aktivity jednotlivých dívek, které budou natáčeny televizním štábem v čele s Jiřím Adamcem, jsou velmi rozličné.

Například dívka číslo 4 Michala Kačírková si jako jednu ze svých čtyř aktivit, které natočí během týdne každá finalistka, vybrala opalování. Natáčet se bude jistě příjemně a ona se přitom pravděpodobně příliš neunaví. Mezi typičtějšími aktivitami budou například disco-show, plavání v moři, posilovna, skoky do vody nebo aqua aerobik.

Nejzajímavější složení aktivit má zřejmě dívka s pomyslnou šestkou na hrudi, sedmadvacetiletá Petra Pístecká. Její medailonek se bude skládat z latinsko-amerického tance, jízdy na vodním skútru, bojového tance capoeira a ukázky jejích vizážistických schopností.

"Na vodním skútru pojedu úplně poprvé, ale opravdu se na to těším. Capoeiře se už věnuji tři roky pod skvělým brazilským profesorem. Líbí se mi to spojení hudby, tance, zpěvu. A když se přidá ještě ta bojová složka, tak to má obrovské kouzlo. K tancování mám velmi kladný vztah. Tancovala jsem již od malička, latinsko-americké tance jsem závodně tančila nejméně deset let a dosáhla jsem mezinárodní třídy. Jinak myslím, že jsem celkově velmi aktivní člověk - živím se organizací společenských akcí na klíč, modelingem, učím tanec a nedávno jsem si otevřela malý obchůdek," uzavřela pro Novinky Petra Pístecká.

Bende bude natáčet klip s misskami

V úterý dívky zavítají do místního Aqualandu, ve kterém se ale nesmí příliš unavit. Zástupci cestovní kanceláře Blue Style, kteří pobyt finalistek v Turecku zajišťují, pro ně totiž mají připravený další zajímavý program. Chystá se na ně například tradiční turecká večeře, taneční ohnivá show v Aspendos Antique Theater vzdáleném od Side přibližně 30 kilometrů či všelijaké vodní sporty.

Ve středu se k výpravě přidá i zpěvák Petr Bende, který bude v oblíbeném tureckém letovisku natáčet s dívkami ve středu a ve čtvrtek svůj nový hudební videoklip. V pátek pak celé soustředění uzavře jízda na raftech a nakonec samozřejmě také závěrečný slavnostní večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám