Hlavní obsah

Indická dvojčata se rozhodla pro společnou manželku

Novinky, Famous

Bratři Kunwarpal a Chandrapal Singhovi jsou od narození neodlučitelní. Jejich pouto dvojčat je tak silné, že každou noc ulehají společně po bok jedné ženy. Oba sdílejí manželku Madhubalu, s níž mají společně několik dětí. Který z bratrů je skutečně biologickým otcem není třeba prokazovat. Potomci mají v kolonce pro otce obě jména.

Článek

Zvláštní manželský trojúhelník žije ve vesnici Palia Gujar v indickém státě Uttarpradéš. Podle sousedů se jeho členové nepotýkají s žádnými problémy, jejich vztah je naprosto idylický. Nejstarší ze synů studuje přírodní vědy na vysoké škole, ten nejmladší má pět let a připravuje se na základní školu.

Lidé se nesnaží Kunwarpala a Chandrapala oddělit od sebe už několik let. Od dětství se oba bratři bili zuby nehty, aby mohli být stále spolu. Ačkoli mají oba vysokoškolské vzdělání, v hlavním městě Dillí dlouho nevydrželi. Tam totiž společně žít nemohli.

Rozhodli se tak vrátit do své rodné vísky, kde se věnují na živobytí mnohem náročnějšímu zemědělství. Podle vyprávění obyvatel obce se jednou Chandrapal pustil do velmi vážné bitky s policií, když jeho bratra zatkla a zavřela. Chtěl za každou cenu do vězení za Kunwarpalem. Policie nakonec viníka raději pustila, aby mohla dvojčata být stále spolu.

Místní sourozeneckou vazbu chápou. Podle jejich náboženského přesvědčení se totiž jedna duše narodila ve dvou mužích zároveň. Fyzicky jsou si dvojčata navíc tak podobná, že je ani po letech sousedé nedokáží bezpečně rozeznat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám