Hlavní obsah

Herec Owen Wilson se pokusil spáchat sebevraždu

Novinky, jky, Novinky, Famous, The Sun
LOS ANGELES

V neděli po poledni převezla rychlá záchranná služba herce Owena Wilsona do nemocnice Cedars-Sinai v Los Angeles. Jeho rodiče a bratři pak prý strávili celou noc v tomto zařízení ze strachu o jeho život. Hercův mluvčí odmítl podat zatím jakýkoli komentář, odůvodněně se ale spekuluje o sebevraždě. Wilson se nyní nachází ve stabilizovaném stavu.

Článek

"Ta osoba byla převezena do místní nemocnice, kde je ošetřována," uvedla v oficiálním prohlášení policie ze Santa Moniky.

Podle National Enquirer se herec pokusil spáchat sebevraždu. Zdroje prozradily magazínu, že si Owen podřezal žíly a zároveň spolykal hromadu prášků.

A šéfredaktor David Perel pak Perezu Hiltonovi (tzv. postrachu celebrit) svěřil: "Owen Wilson byl teď převezen do jiné nemocnice v Los Angeles. Jeho bratři Andrew a Luke jsou s ním. Andrew ho nalezl právě po pokusu vzít si život a zavolal sanitku. Obě Owenova zápěstí byla pořezána a Owen se předávkoval také léky. Owen byl nalezen s téměř prázdnou lahvičku od léků vedle sebe. Byl ve svém domě v Santa Monice."

Herec Owen Wilson je ve stabilizovaném stavu a zotavuje se. Přesnou příčinu své hospitalizace ale odmítl prozradit. Média vyzval, aby mu dopřála soukromí.

Prosí o soukromí

"S respektem žádám, aby mi média umožnila dopřát si péči a uzdravení v soukromí během tohoto těžkého období," vzkázal Wilson prostřednictvím svého mluvčího.

Britský deník The Sun tvrdí, že se Owen pokusil o sebevraždu kvůli rozchodu s přítelkyní Kate Hudsonovou. Když se osmadvacetiletá kráska objevila v médiích v náručí komika Daxe Sheparda, sáhl Wilson po lécích a žiletkách.

Owen Wilson je českému divákovi známý asi zejména ze snímků Armageddon, Zoolander, Starsky & Hutch, Cable Guy, Rytíři ze Šanghaje či nově My dva a křen. Svůj hlas propůjčil postavičkám mnoha známých animovaných filmů, jako jsou Auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám