Hlavní obsah

Miss se v Řecku trochu nudily a hodně opalovaly

PRAHA

Deset finalistek letošní Miss ČR spolu strávilo deset dní v řecké vesničce Nikoreika na zájezdu, který v rámci soutěže vyhrály. Dívky ve vsi, kde byl široko daleko jen jejich hotelový bar a spousty důchodců, trochu postrádaly noční život a akci. Převážnou část své energie proto většina z nich věnovala opalování.

Článek

"Opalovaly se na profesionální úrovni," komentoval David Holý z agentury Art Production K./2, který miss na zájezdu doprovázel. "Opalováním se ale většinou tak unavily, že šly hned po večeři spát," smál se. Nejvíce jim z místní kuchyně prý chutnaly melouny. "Těch měly neuvěřitelnou spotřebu. Na ostatní už pak nikdy nezbylo."

Deset českých krásek před řeckým hotelem. Miss ČR Lucie Váchová je 3. zleva, 4. zleva stojí 2.vicemiss Markéta Divišová a 3. zprava 1.vicemiss Klára Medková. FOTO: Miroslav Kučera

Miss ČR 2003 Lucie Váchová patřila k té aktivnější části výpravy, která se méně věnovala opalování a více nočnímu životu. "Spolu se dvěma kluky z Kentoye (jeden ze sponzorů Miss ČR, pozn.red.) a dalšími 4 holkami jsme pořádali na pláži večírky. Dokázali jsme si to užít," prohlásila. Lucie se do Řecka původně nijak zvlášť netěšila, ale nakonec se jí prý vůbec nechtělo odjet.

K pózování na člunu se chystá (vlevo) Lucie Váchová, Klára Medková přihlíží (vpravo v modrých plavkách). FOTO: Miroslav Kučera

Část dovolené strávily miss pracovně

Průzračné moře a krásné počasí využily miss k nafocení portfolií. Snímky převážně v plavkách a letních šatech s děvčaty udělal fotograf Štefan Siba. "Měly jsme s sebou skvělého fotografa, takže ty fotky budou určitě krásné," řekla Novinkám Lucie Váchová. Druhá vicemiss Markéta Divišová už fotografie z Řecka viděla a Lucii v tomto směru dala zapravdu: "Fotky dopadly hodně dobře. Ten fotograf byl úžasný."

Vizážistka dělá poslední úpravy Miss ČR Lucii Váchové (uprostřed), 1. vicemiss Kláře Medkové (vpravo) a 2. vicemiss Markétě Divišové (vlevo). FOTO: Miroslav Kučera

Markéta, která si v rámci předkola soutěže Miss Europe na karibském ostrově Guadeloupe zamilovala potápění, pouze litovala, že ho v Řecku s ostatními dívkami nerealizovaly. "Byly jsme v zátoce, kde ani nebyl žádný podmořský život. Žádné ryby ani mušličky," uvedla Markéta Divišová. Zato tam prý byla taková spousta krásných kamínků, že mělo při zpáteční cestě její zavazadlo značnou nadváhu.

První vicemiss Klára Medková při slunění na moři posiluje paže, břišní a zádové svaly. FOTO: Miroslav Kučera

Vzhledem ke zmíněné absenci nočních podniků nemohly dlouhonohé opálené krásky okouzlovat na diskotékách, ale rozruch působily i tak. "Řekové na silnici troubili jako šílení," prohlásil David Holý.

Reklama

Výběr článků

Načítám