Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt se nechali vzájemně tetovat

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Žádný rozchod ale velká láska prý provází Brada Pitta a Angelinu Jolie. A na znamení hlubokých citů se nechali oba v Chicagu tetovat. Práce mistrovi trvala údajně téměř celý den.

Článek

"Umělec z té společnosti vyběhl do osmnáctého patra hotelu Peninsula. Strávil tam větší část dne tetováním Angeliny a Brada a také některých členů štábu a ochranky," prozradil zdroj. Hollywoodský pár svou kůži svěřil tatérovi z vyhlášeného salónu Chicago Tattooing Co.

Majitel salónu Nick Coletta je však prý vázán mlčenlivostí, takže odmítl potvrdit, že herecký pár byl jeho klienty.

Tetování je obchodní značka půvabné herečky, na těle jich má několik. Podle všeho je tohle nové již čtrnácté. Zcela určitě to nebude Pittovo jméno, protože má se přízvisky svých manželů a partnerů špatné zkušenosti. Když si nechala vytetovat Billy Bob (podle manžela Thorntona), po rozvodu musela odstraňovat nápis laserem.

Mezi nejzajímavější tetování patří názvy míst, kde se narodily všechny čtyři její děti. U nich má prý Jolie dokonce přesné souřadnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám