Hlavní obsah

Polský pár zatkli za sex na ulici během dne

Novinky, jky
VARŠAVA

Mladý polský pár byl policisty doslova rozdělen a posléze zatčen poté, co se dvojice rozhodla užít si sexu na veřejnosti za denního světla. Páru zřejmě vůbec nedošlo, že v katolickém Polsku není obdobný nápad nikterak šťastný. Oba však svorně tvrdili, že si jednoduše nemohli pomoci.

Článek

Snímky páru zachytily bezpečnostní kamery v nákupním centru CCTV. Fotografie samozřejmě skončily v místních novinách a staly se doslova hitem.

Oba devatenáctiletí milenci, Kamila Steranovska a Tomasz Mienkowicz, se v jedné z varšavských ulic rychle svlékli a bez sebemenšího ostychu spolu začali přímo na ulici souložit. Kolemjdoucí si nejdříve mysleli, že je šálí zrak. Jeden z nich nakonec zavolal policejní hlídku, dost možná však jen proto, aby se pobavil reakcí vyděšeného páru. To musel být ale zklamán.

"Byli tak zabraní do sexuálního aktu, že když jsme je přišli zatknout, odbyli nás se slovy ať se ztratíme a necháme je věc dokončit," řekl stále ještě udivený tamější policejní mluvčí.

Policisté nakonec propustili dvojici bez jakékoliv pokuty či obvinění, jelikož nikdo neohlásil, že ho počínání milenců pohoršovalo. Pár si stěžuje na neoprávněné zatčení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám