Hlavní obsah

Dvaadvacetiletá Argentinka čeká sedmerčata

BUENOS AIRES

Dvaadvacetiletá argentinská žena ze severovýchodu země by měla koncem měsíce porodit sedmerčata. Mladá žena otěhotněla přirozenou cestou. V Argentině se zatím tolikačetné těhotenství nevyskytlo. Lékaři porod naplánovali na 30. sprna, ženě provedou císařský řez.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na svět by mělo přijít sedm děvčátek, která už mají připravená jména. "Přejeme si, aby naše holčičky byly jedinečné i pokud jde o jména," svěřili se místnímu tisku rodiče Yolanda a její manžel Javier. "Budou se jmenovat Zahara, Acsa, Aixa, Sjael, Zalma, Nahir et Zael," řekla matka, podle níž deset dní před porodem váží nejmenší plod 400 gramů a největší 2,1 kg.

Pro Yolandu je to první těhotenství. V příbuzenstvu prý se vyskytují mnohačetná těhotenství, její matka měla dvojčata stejně tak jako prababička.

"Dostávala jsem léky a vitaminy a také 85 injekcí, protože děti mě vysilují," vysvětlila Yolanda, která je stejně jako její sedmadvacetiletý manžel bez práce. Nastávající rodiče uvedli, že budou spoléhat na lidskou šlechetnost, aby mohli uživit svoje početné potomstvo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám