Hlavní obsah

Victoria Beckhamová bude hrát tlustou

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Filmoví maskéři dokáží skutečné zázraky. Učiní z Victorie Beckhamové tlouštici, která si zahraje v seriálu Ošklivka Betty. Do americké verze tohoto pořadu vstoupí členka Spice Girls jako epizodní postava obézní družičky.

Článek

Třiatřicetiletá manželka fotbalisty Davida Beckhama je přitom ikonou vyzáblosti. Matka tří dětí se chlubí tím, že oblékne šaty velikosti XXS, které nosí jen modelky. V seriálu se příští rok ale objeví s nějakými těmi kilogramy navíc. 

"Každý na té svatbě bude očekávat, že se objeví hubená a krásná "Posh". Budou ale zděšení, až ji uvidí, že přibrala několik kilogramů, protože si jako zvykne na pohodlí a americké nezdravé jídlo," prozradil zdroj britskému Daily Star.

"Budu hrát sama sebe. A budu mít na sobě úžasný outfit, takže vlastně nebudu hrát," prohlásila s nadsázkou Beckhamová.

Victoria se do Los Angeles přestěhovala s manželem letos v červenci. On tam začal hrát v týmu LA Galaxy, zatímco ona přijímá drobné herecké nabídky a chystá se na comeback skupiny Spice Girls.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám