Hlavní obsah

Brad Pitt a Angelina Jolie adoptují další dítě z Etiopie

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

Angelina Jolie chce své dceři Zahaře přivést domů dalšího sourozence z její domovské Etiopie. Zároveň prý hollywoodská herečka doufá, že nový adoptivní přírůstek do rodiny pomůže stmelit její vztah s partnerem Bradem Pittem.

Článek

Dvaatřicetiletá kráska a její o jedenáct let starší životní partner vyrazí do východoafrické země na podzim, aby si tam v sirotčinci vyhlédli dalšího potomka. Bude to již páté dítě. Osvojili si společně šestiletého Maddoxe z Kambodže, tříletého Paxe Thiena z Vietnamu a dvouletou Zaharu z Etiopie. Vedle toho se jim loni v květnu narodila jejich vlastní holčička Shiloh Nouvel.

"Brad a Angelina nedělají žádné tajnosti se svým nadšením pro rozšiřování své duhové rodiny. Angelina zvláště cítí velmi silně, že zatímco Shiloh bude vyrůstat a sledovat podobu mezi sebou a svými vlastními rodiči, Maddox a Pax budou spojeni svým místem narození, Zahara nebude mít žádné takové blízké pouto. Brad a Angelina doufají, že když najdou brášku či sestřičku pro Zaharu, pomůže jí to cítit se lépe a být šťastná," tvrdil zdroj britskému deníku Daily Mail.

Pár chce navštívit etiopskou agenturu zprostředkovávající adopce letos v listopadu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám