Hlavní obsah

Miss ČR Sokolová získávala modelingové zkušenosti v Německu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve spolupráci s modelingovou agenturou Czechoslovak models zprostředkovalo APK/2 Miss ČR 2007 Kateřině Sokolové pracovní stáž s experty významné německé agentury Mega Models, aby získala zkušenosti v oboru modelingu za hranicemi. Kateřina Sokolová se seznamovala s důležitými klienty a domů si přivezla hodně užitečných poznatků a také kontaktů.

Článek

"Jak to nakonec dopadne ještě nevím, ale už mám options na několik prací, takže jsem docela optimistka," řekla královna krásy Kateřina Sokolová.

Do konce prázdnin se Katka ještě jednou zúčastní v roli porotkyně volby miss a missáka na dětském táboře na Sázavě, pak vyrazí s kamarádkami na divokou dámskou jízdu do Příbrami a nakonec na Moravu za maminkou. Pak už ji čekají opět pracovní povinnosti.

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám