Hlavní obsah

Než by policistům nadýchal, raději jedl své boty

Novinky, Famous
WALKERTON

Policie z kanadského státu Ontario nevěřila svým očím, když zastavila na konci minulého víkendu devatenáctiletého mladíka podezřelého z řízení pod vlivem alkoholu. Dechovou zkoušku totiž odmítl a místo toho začal jíst své oblečení a boty.

Článek

Mladíka zastavili policisté v pondělí velmi brzy nad ránem bez zapnutých světel. Z muže táhl alkohol a jeho chování bylo nestandardní.

Než si dopraváci stihli připravit elektronický tester na alkohol, mladík si z oblečení vzal obal na kontaktní čočky, vypil roztok z pouzdra a jednu čočku spolkl. Poté se pokusil sníst část své košile a boty. Opilý řidič se domníval, že tak patrně zmate tester na alkohol.

Policisté se mu snažili v jeho bláznivém počínání zabránit, ale mladík se s nimi pustil do rvačky. Nakonec musel být paralyzován pepřovým sprejem. Po odvozu do cely však excentrické chování neustalo. Aby nemusel zkoušku na alkohol provést, strčil hlavu do záchodové mísy v cele.

K soudu půjde na počátku října. Poněvadž odmítl poskytnout vzorek krve k vyšetření na obsah alkoholu, hrozí mu vysoký trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám