Hlavní obsah

Krásky z České Miss fotily pro charitu

Novinky, jky
PRAHA

První stisknutí spouště fotografa Jana Tůmy odstartovalo v úterý 7. srpna v Praze na Zbraslavi focení pro ojedinělý kalendář The Beautiful Mind. Před jeho objektivem pózovaly Česká Miss 2007 Lucie Hadašová, loňská vicemiss Bára Kolářová a přední modelka Lucie Váchová. Tento projekt připravilo občanské sdružení české vicemiss Lilian Sarah Fischerové Slunce dětem.

Článek

Veškerý výdělek, tedy především výtěžek z prodeje kalendáře, bude věnován Klinice dětského a dorostového lékařství Všeobecné fakultní nemocnice v Praze - metabolické jednotce oddělení kojenců a batolat.

"Jsem velice ráda, že můžu podílet na tomhle originálním projektu, který pomůže nemocným dětem, řekla Lucie Hadašová. The Beautiful Mind bude obsahovat dvanáct fotografií žen v přirozených situacích s dětmi a snímky mají zachytit skutečnou něžnost a hloubku vztahu mezi ženou a dítětem.

Z kalendáře foceného Janem Tůmou by měla vyzařovat čistota a jemnost. Foto: Česká Miss

Na snímcích budou mimo jiné Lilian Sarah Fischerová, obě České Miss z předešlých ročníků Renata Langmannová a Kateřina Smejkalová či Zuzana Belohorcová.

Projekt zaštítil Bém

Make up je prací Petry Šestákové a o krásné účesy se postará Christophe Scarfogliero. Záštitu nad kalendářem převzal pražský primátor Pavel Bém. Křest kalendáře The Beautiful Mind se uskuteční v říjnu v pražské Novoměstské radnici.

"Naším společným cílem je získat důvěru veřejnosti a odvádět kvalitní práci v neziskovém sektoru. Rozhodli jsme se proto, že veškeré náklady spojené s činností projektu The Beautiful Mind budou plně hrazeny ze sponzorských a partnerských darů," uvedla Lilian Sarah Fischerová.

Sdružení Slunce dětem se snaží podporovat děti, především tělesně či duševně handicapované, postižené vážnou nemocí nebo ty, které jsou vychovávány v dětských domovech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám