Hlavní obsah

Hugh Hefner stvořil Playboy díky nešťastné lásce

Novinky, jky
LOS ANGELES

Prvním impulsem v hlavě pro stvoření časopisu typu Playboye byla pro zakladatele Playboye Hugha Hefnera nešťastná láska. V šestnácti letech ho odmítl objekt jeho touhy a Hefner se s tím odmítal jen tak smířit. Dnes jednaosmdesátiletý seladon se rozhodl, že musí založit něco takového, aby se stal přitažlivější pro druhé pohlaví. Nutno říci, že se mu to podařilo.

Článek

"Když mi bylo 16, tak jsem se zamiloval do jedné dívky, ale ta mě odmítla. To byl celý klíč. To, že mě odmítla, to byl impuls, který mě přinutil něco dělat, přeměnit se. Nejdřív jsem si začal říkat Hef místo Hugh," řekl jednaosmdesátiletý Hefner.

"Začal jsem psát příběhy a vytvářet komické minipříběhy. To byl takový počáteční mladický předvoj toho, co jsem dělal, když jsem byl starší a rozjel Playboy," uvedl muž, okolo kterého se neustále vyskytuje alespoň jedna mladá pohledná slečna.

Hefner navíc tvrdí, že jeho vtipné minipříběhy byly na škole natolik úspěšné, že z něj učinily jednoho z nejpopulárnějších studentů na škole. "Vytvořil jsem vlastní svět, jehož jsem byl já středem. Stal jsem se jedním z nejoblíbenějších kluků na škole. Naučil jsem se trsat, byl zvolen nejlepším tanečníkem ve třídě, byl vedoucím studentské rady a hrál jsem v představeních, z nichž některá jsem i sám napsal," dodal Hefner.

Reklama

Související témata:

Související články

Šéf Playboye chce film o sobě

Hugh Hefner - milionář, nestyda, ješitný stařík, megaloman. Ať už si o něm myslíte cokoliv, jisté je, že život zakladatele Playboye není nudný. Nyní si přeje,...

Otec Playboye prý doplatil na bouřlivý sex

Pravdivost přísloví "s čím kdo zachází, tím také schází" prý na vlastní kůži pocítil zakladatel pánského magazínu Playboy Hugh Hefner, který letos v dubnu...

Výběr článků

Načítám