Hlavní obsah

Jennifer Lopezová je posedlá duchy a horoskopy

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jennifer Lopezová má slabost pro duchovno a horoskopy. Pravidelně kontroluje, co se děje kolem jejího znamení lva a navštěvuje věštkyně a kartářky, aby se dozvěděla, co ji čeká a podle jejího názoru nemine. "Miluju spiritistické věci, okultismus a horoskopy, vlastně všechno, co mi nabídne možnost nahlídnout do budoucnosti. Chci vědět, co je přede mnou," dala se slyšet Jen.

Článek

Ve stejném rozhovoru, jenž poskytla skotskému listu Daily Record, herečka a zpěvačka, která má za muže latinskoamerickou hvězdu Marka Anthonyho, také popřela, že by se cítila jako diva a že vyžaduje, aby s ní tak okolí zacházelo. Interpretka hitu Jenny From The Block označila poslední zprávy o svých nesmyslných požadavcích během koncertů za "smyšlené hlouposti". Údajně ani netrpí výbuchy hněvu, jak se o ní často píše. "Jsem naprosto normální holka," tvrdí o sobě osmatřicetiletá J. Lo.

"Pokud některý z mých zaměstnanců řekl, že trpím záchvaty hněvu a vylívám si je na něm, pak se chtěl rozhodně pouze zviditelnit. Není na tom nic pravdy, jsem zvyklá, že si lidé v mém okolí některé věci vymýšlejí a další zveličují, aby byli zajímavější. A novináři jim na to skočí. Jaká jsem ve skutečnosti má hodně daleko k tomu, jak mě líčí média," postěžovala si Jennifer.

"Je mi to sice pokaždé líto, ale věřím, že mě lidé jednou začnou vidět takovou, jaká ve skutečnosti jsem, i kdybych na to musela čekat do čtyřiceti, nebo padesáti, určitě se dočkám," dodává zpěvačka, o níž se traduje, že požaduje při koncertech šatnu vymalovanou zásadně na bílo a hromadu lilií. Je proslulá také obřím doprovodem čítajícím osobního kadeřníka, trenéra a šéfkuchaře.

Reklama

Výběr článků

Načítám