Hlavní obsah

Eddie Murphy se oficiálně přihlásil k dítěti Mel B

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda stříbrného plátna Eddie Murphy v sobotu poprvé veřejně přiznal, že je otcem dítěte bývalé členky skupiny Spice Girls Mel B. Šestačtyřicetiletý herec uvedl, že chce "dostát svým otcovským povinnostem".

Článek

Murphyho oznámení přišlo den poté, co Mel B, vlastním jménem Melanie Brownová, zahájila správní řízení, jež má dokázat Murphyho otcovství. 

Mel B má v ruce DNA test, který potvrdil, že Murphy je otcem jejího dítěte. Angel Iris Murphy Brownová se narodila v dubnu.

Melanie dodala, že její dítě by mělo "vždy vědět, že bylo plánované a chtěné oběma rodiči zároveň". To byl prý hlavní důvod, proč požádala soud o určení otcovství.

Murphy se s Mel B seznámil loni - rok po rozvodu se svou ženou Nicole Mitchell Murphyovou, se kterou měl pět dětí. Jeho vztah s Mel B trval několik měsíců.

Brownová má z předchozího vztahu s bývalým tanečníkem Spice Girls Jimmym Gulzarem osmiletou dceru Phoenix Chi.

Reklama

Související články

Eddie Murphy randí se Spice Girl

Hollywoodský herec Eddie Murphy se dal dohromady s bývalou členkou kapely Spice Girls Mel B. Zpěvačka ho ulovila dva měsíce po rozvodu s Eddieho manželkou...

Výběr článků

Načítám