Hlavní obsah

Srbský farmář si prosadil do vězení svého býka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NOVI SAD

Srbskému vězni se podařil zdánlivě nemožný kousek. Soud mu dovolil, aby si s sebou do vězení vzal svého chovného, jedenapůltunového býka. Muž doslova žadonil u šéfů vězení a ti nakonec svolili. Čtyřiapadesátiletý Hamdija Djuric z města Novi Sad byl odsouzen k roku odnětí svobody poté, co v hospodě napadl a zranil dalšího muže.

Článek

Býka by zřejmě museli utratit, jelikož by se o něj neměl kdo starat. Djuric se tedy extrémně snažil, aby mezi ním a vězením došlo k dohodě. Porota se nakonec shodla, že býk Micko s ním může ve vězení být, jelikož by jinak opravdu musel být utracen. Informoval o tom server Ananova.

Porota sama uznala, že je býk pro farmáře natolik cenný, že ho nemohou utratit. Mohlo by prý dojít k vážně citové újmě čtyřiapadesátiletého muže. Micko bude držený ve speciálně upravené cele v přízemí věznice. Pokud se budou oba chovat vzorně, tak by již mohli strávit Vánoce ve svém domově.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám