Hlavní obsah

Obě vicemiss ČR 2007 pilují o prázdninách angličtinu

– PRAHA
Novinky, jky

Vítězky letošního ročníku soutěže Miss České republiky jsou velmi akční dámy. Sportují, pracují, učí se a snaží se trávit čas s rodinou. Slovo prázdniny se v jejich případě rozhodně nedá chápat doslovně. Zejména vylepšování jazykových schopností je před jejich účastí na mezinárodních soutěžích více než důležité a dívky si to uvědomují.

Článek

Stejně, jako všem finalistkám, začaly i vicemiss Veronice Pompeové prázdniny už na dovolené na řeckém ostrově Rhodos, kterou dívkám jako dar věnovala cestovní kancelář Blue Style. "Hodně se mi tam líbilo! Fakt super zážitky," vzpomíná Pompeová, která tráví zbytek prázdnin převážně v Praze.

"Sem tam oběhnu casting, v létě ale není sezóna, takže nic moc. Účastním se různých party, ale hlavně trénujeme na golfové zkoušky, které nás za chvíli čekají." Pracovně si pohledná hnědovláska odskočila na pár dní do Madridu, kde pro významného klienta fotila katalog doplňků a bižuterie.

Počátkem srpna uteče I. vicemiss ČR z Prahy domů do Jeseníku,  kde se bude naplno věnovat rodině, příteli a kamarádkám. "Ve volném čase udělám pár horských túr a výletů na kole v jesenické přírodě," těší se krásná horalka, kterou také čekají obvyklé tenisové zápasy s tátou. "Celá naše rodina je sportovně založená," uvedla Veronika Pompeová, která v srpnu stihne pár dní o samotě s přítelem na Slovensku. Od 13. do 19. srpna se pak zúčastní intenzivního jazykového kurzu angličtiny v Praze.

Veronika Chmelířová sportuje jak se dá

To II. vicemiss Veronika Chmelířová už stihla sjet Vltavu, pravidelně hlídá bratrům děti, hraje plážový volejbal, jezdí na kolečkových bruslích, podniká procházky do národního parku Podyjí a nezanedbává ani hodiny golfu.

"Před pár dny jsme se zúčastnila volby Miss pláž, na Dalešické přehradě jako porotkyně," řekla Chmelířová a se smíchem dodala: "Byla to zajímavá změna, podívat se na vše z druhé stránky. O moc příjemnější role."

Aby toho neměla málo, tak pokračuje v pilování angličtiny, což je významná příprava na její účast v soutěži Miss Europe. Nezanedbává navíc ani práci modelky: "Byla jsem na přehlídkách prestižních značek spodního prádla a do budoucna se rýsují i další přehlídky."

Reklama

Výběr článků

Načítám