Hlavní obsah

V Německu vyvolal poplach plyšový medvěd

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TITISEE-NEUSTADT

Německá policie vyrazila do akce jen několik momentů poté, co jim obyvatelé schwarzwaldské oblasti v jihozápadním Německu volali, že nedaleko města Titisee-Neustadt spatřili velkého medvěda. Na místě však policisté zjistili, že nešlo o opravdového medvěda ale pouze o plyšovou atrapu. Informoval o tom server Ananova.

Článek

Tamější policie se obávala dalšího případu, jakým byl nedávno medvěd Bruno, který se stal v Německu doslova legendou. Ten se pohyboval v oblasti mezi Bavorskem a Rakouskem a na své brouzdání nedaleko lidských obydlí doplatil vlastním životem.

Policie k novému případu vystartovala opravdu střelhbitě s cílem zvíře zajmout. "Jak se k tomu přibližovali blíže a blíže, tak zjistili, že šlo pouze o obrovské vycpané zvíře, které tam místní lukostřelecký klub používal jako terč," řekl mluvčí policejního oddělení v Titisee-Neustadtu.

Reklama

Související témata:

Související články

V Německu vypukla "Brunománie"

Toulavý medvěd Bruno, který byl v pondělí zastřelen v bavorském podhůří Alp poté, co se jej nepodařilo odchytit, se po smrti stává předmětem adorace. V rámci...

Výběr článků

Načítám