Cloud Juice se pomalu se stává hitem, který si dopřávají zejména ti bohatší. Jedna láhev stojí více než 200 korun a je tedy daleko dražší než luxusní minerální vody.

Nápad komerčního využití dešťové vody dostal rodák z Tasmánie Duncan McFie již v roce 1993. Všiml si tehdy, jak část obyvatel King Island raději zachytává dešťovou vodu, než aby využívala obyčejné zdroje města. McFie si uvědomil, že by nemusel být špatný nápad tamější dešťovku komerčně využít a během čtyř let nápad realizoval.

Sám zakladatel Cloud Juice tvrdí, že je tamější voda neuvěřitelně čistá. Srážkové mraky tam putují tisíce kilometrů z Jižní Ameriky a putují pouze přes moře, tudíž neabsorbují žádné nečistoty nad některou ze světových pevnin. Voda se nasbírá na speciálních střechách, poté filtruje a ošetřuje ultra-fialovým světlem.

A jestli má Cloud Juice nějaké chuťové zabarvení? Údajně se mění společně s teplotou. Když je mrazivě chladná, tak je příjemně osvěžující a s vyšší teplotou se její chuť zaobluje. Při pokojové teplotě je pak prý výjimečně jemná.