Hlavní obsah

Partyšová opouští Eso

– PRAHA

Moderátorka Gabriela Partyšová opustí roli své fiktivní sestry Rebeky a s ní spojené uvádění hudebního pořadu Eso na televizi Nova. Chce totiž rozjet hudební kariéru. "Gábina má se svou budoucností jiné plány, než zůstat moderátorkou Esa. Ty aktivity by se mohly křížit," vysvětlil Novinkám odchod Partyšové z Esa mluvčí Novy Petr Kostka.

Článek

"Gábina ale zůstává nadále zaměstnankyní Novy a bude točit svůj Vypráskaný týden. Spekulace, že je tváří spojenou s bývalým ředitelem Vladimírem Železným, a proto musí odejít, nejsou pravdivé. Na obrazovce zůstává," dodal Petr Kostka.

V médiích se objevily i dohady, že její vztah s ženatým majitelem hudebního vydavatelství Česká hudba Josefem Koktou, je příliš intimní a není tudiž dobrým vzorem pro mládež, které je pořad Eso určený. "Pro mladou generaci, která je cílovou skupinou pořadu, nejsou tyhle záležitosti moc podstatné," vyvrátil i tuto domněnku mluvčí.

Nechtěla, aby Eso působilo zmanipulovaně

Důvodem je prý skutečně pouze její touha věnovat se kariéře zpěvačky. "Rozhodla jsem se sama, ale poradit jsem si nechala od svých producentů. Ti se jednoznačně přiklonili k variantě věnovat se pěvecké dráze profesionálně, tedy bez Esa," řekla Gabriela Partyšová Blesku. Moderátorka se mimo jiné prý začala obávat, že by její případné umístění v hitparádě mohlo vypadat jako zmanipulované.

Na pěveckou dráhu se tedy vydá už jen jako Beruška z Prásku, bez populárního Esa za zády. Podporovat ji ale nepochybně bude Josef Kokta. Ačkoliv Gabriela Partyšová bez ustání tvrdí, že jsou pouze přátelé, vídáni jsou spolu stále častěji...

Reklama

Výběr článků

Načítám