Hlavní obsah

Kylie Minogue jezdí z Londýna do Paříže venčit psa

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Kylie Minogue po rozchodu s přítelem Olivierem Martinezem se nedokázala vzdát jeho psa, a tak ho jezdí čas od času venčit. Cesta za chlupáčem je však poněkud delší - cesta z Londýna do Paříže má nejméně 670 kilometrů.

Článek

Fenka Sheeba je prý také důvodem, proč popová hvězda francouzského herce poslední dobu tak často navštěvuje. Podle rodiny se totiž Kylie k Olivierovi nevrací.

Cestu za rhodéským ridgebackem mezi Paříží a Londýnem prý devětatřicetiletá zpěvačka překonává rychlovlaky Eurostar.

"Kylie a Olivier se k sobě nevracejí. Kylie nám pouze řekla, že jezdí za Sheebou. Právě procházky s ní ji udržovaly příčetnou, když prodělávala léčbu rakoviny. Miluje Sheebu, byla také její největší starostí, když se rozešli, že by jí mohlo být odepřeno právo na návštěvy. Velmi často naskočí do Eurostaru a odjede do Paříže, aby Sheebu vyvenčila, dá si oběd a jede vlakem zpět. Tvrdí, že je to skvělý způsob, jak si zpříjemnit den a povzbudit se," tvrdila deníku The Sun členka z rodiny Kylie.

Reklama

Výběr článků

Načítám