Hlavní obsah

Rozchod s Bluntem byl pro Němcovou jako zlomený nehet

– NEW YORK
Novinky, Famous

Modelka Petra Němcová věří, že zná skutečnou hodnotu života a odmítá si příliš lámat hlavu nad tím, co se nepovede. Rozchod se zpěvákem Jamesem Bluntem ji prý nijak nezlomil. Z perspektivy jejího života se takový okamžik života dá zmenšit na problém rozměrů zlomeného nehtu.

Článek

"Rozhodně nemám vůbec zlomené srdce. Jsem naprosto v pohodě. Necítím žádnou zášť. Život je příliš krátký. Jsem s Jamesem stále v kontaktu, je to tak, že s ním teď nemluvím příliš často. Nemůžete se stát posedlým či zahořklým. Život vám může být sebrán v každou chvíli a já budu raději nazývána naivkou a prostě se budu zaměřovat na pozitivní a veselé věci," svěřila Petra britskému magazínu Grazia, který s ní probíral rozchod s britským zpěvákem.

Osmadvacetiletá modelka byla zasnoubená s fotografem Simonem Atleem. Zatímco ji dal život ještě šanci, jeho ničivá vlna tsunami v Thajsku roku 2004 připravila o život. Tahle tragická událost Petře zastínila všechny ostatní problémy, jimž čelí.

Na otázku, zda ji James podváděl, pak odpověděla: "Myslíte, že bylo těžké se s tím vyrovnat? Dobře, nebylo. Život beru z takové perspektivy, která dokáže to, co vypadá špatně, zmenšit na problém velikosti zlomeného nehtu. V životě jsem měla jednu příležitost, kdy jsem potkala muže, kterého jsem si chtěla vzít. Muže, do něhož jsem byla skutečně zamilovaná. Byl to Simon. Je to muž, na něhož myslím každý den od chvíle, kdy jsem ho ztratila."

I přes životní tragédii se česká topmodelka dokázala přenést a stále věří, že založí rodinu.

"Rozhodně chci děti. Stanovila jsem si vlastní cíl - pět. Chci muže, kterému mohu věřit. Musí v tom být důvěra, upřímnost, respekt, svoboda a láska," je přesvědčená Petra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám