Hlavní obsah

Servírka dostala spropitné 10 000 dolarů na studium

Spropitné jako z pohádky dostala dvacetiletá servírka ve Spojených státech. Suma deseti tisíc dolarů, kterou získala od svých pravidelných hostů, jí prý vehnala slzy do očí. Šek s penězi obdržela, aby mohla studovat na univerzitě.

Článek

"Vůbec jsem se na ten šek nechtěla dívat, protože jsem se bála, že se rozbečím," říká budoucí studentka, která nyní přemýšlí, na které univerzitě se zapíše na fotografii a žurnalistiku.

Servírka z řetězce rychlého občerstvení vždy s matkou a jejími dvěma syny probírala novinky, co se kde stalo. Jednou se jim svěřila, že již dvakrát musela odejít z univerzity, protože neměla na placení školného.

Když se s ní její oblíbení hosté přišli minulý týden rozloučit před plánovým stěhováním, přinesli jí i nečekaný dárek: šek na 10 000 dolarů. Peníze pochází z rodinné nadace, kterou dědici založili po smrti bohatého příbuzného.

Reklama

Související články

Kidmanová rozdává tisícové spropitné

Jako ve snu se cítil číšník z nejmenované newyorské restaurace, který měl to štěstí a obsluhoval hollywoodské hvězdy Judea Lawa a Nicole Kidmanovou. Jako...

Servírka dostala jako spropitné auto

Za hloupý žert považovala servírka ve Švédsku řeči postaršího hosta, že od něj dostane jako spropitné auto. Ten ale dodržel slovo a předal jí klíčky...

Výběr článků

Načítám