Hlavní obsah

V Británii se narodilo dítě se sedmi zuby

Novinky, Famous.cz
LONDÝN

Velké překvapení rodičům ale především lékařům způsobila novorozená Megan Andrewsová. Ačkoli přišla na svět po devíti měsících jako ostatní děti, měla proti nim něco navíc: zuby! Přestože dýchá atmosféru tohoto světa teprve pár dní, už má několik zoubků.

Článek

Dvacetiletá matka Claire Slimmingová o ničem nevěděla. Po porodu se snažila odpočívat, když ji vyrušila ošetřující sestra se závratnou zprávou.

"Porodní asistentka napočítala Megan deset prstů a potom se podívala a strčila prst do jejích úst a byla ohromená, když napočítala sedm zubů. Její obličej všechno okamžitě vyzradil. Byla v šoku," popsala situaci Claire.

Svůj chrup si však malá Megan nemohla nechat. "Velmi opatrně jí čtyři z těch zubů vyňali, protože se viklaly a mohla by se jimi zadusit. Necítila vůbec nic a spala v průběhu celého procesu. Megan má pořád jeden malý zoubek vpředu a dva na straně a jsou pevně ukotveny. Řekli, že by jí museli dát anestézii, aby je mohli vytáhnout, ale my jsme to odmítli. Nemůžu ji tomu vystavit. Budeme je hlídat pravidelnými prohlídkami u zubaře," dodala čerstvá maminka.

Reklama

Výběr článků

Načítám