Hlavní obsah

Miss ČR 2007 zná svou poslední vítězku - Miss Dive

Novinky, Jakub Kynčl (Rhodos)
RHODOS

Zapletalovy finalistky se ve čtvrtek večer vrátily z dovolené na Rhodu, kde viděly snad vše, co je během dvanácti dnů možné. Navštívily nejkrásnější zákoutí ostrova, "zapařily" si na těch nejvyhlášenějších diskotékách a užily si také silného středomořského slunce. Ještě před odletem zpět do ČR si však zasoutěžily pod vodní hladinou a vítězkou se stala držitelka titulu Miss hlas Soňa Dedíková z Brna.

Článek

"Na soutěž jsem se připravovala už den předem. Nastříhala jsem kostým a v noci otrhala oleandry před hotelem," řekla Novinkám se smíchem vítězka letošní soutěže Miss Dive, která se za odměnu podívá na Rhodos znovu. Letošní speciální prázdninová disciplína měla dle pořadatele ještě o mnoho vyšší úroveň, než v roce 2006.

"Jsem ráda, že se na Rhodos budu moct ještě podívat, dokonce do stejného hotelu. Užít si atmosféru a zavzpomínat... Jsem moc ráda, že to vyšlo, protože jsem se snažila zastupovat řeckou bohyni Athénu. Radu, za co bych mohla jít mi dala moje máma, která se ale pak lehce zděsila, jak jsem si ten kostým zmodernizovala," pokračovala ve vyprávění Soňa Dedíková.

S kým na Rhodos znovu pojede ale zatím dívka z Brna neví. "Ráda bych se tam vrátila právě možná s mamkou, ale je to až za rok, tak se ještě uvidí," dodala šťastná vítězka Soňa Dedíková.

Missky řádily na tobogánech

Den před odletem ještě dívky navštívily místní aquapark a překvapivě se vůbec nevyhýbaly těm nejdrsnějším atrakcím. "Vůbec jsem nečekala, že bych někdy šla na skluzavku s názvem kamikaze, ale Denisa Přibylová mě přemluvila a teď jsem za to vážně ráda," řekla Novinkám pohledná dívka z Průhonic.

Na jedné ze skluzavek si úřadující Miss ČR sedřela loket, z kterého jí začala téct krev, ale Kateřina Sokolová se z toho ani v nejmenším nehroutila. "Trocha krve no.. hlavně z toho nedělejte nějakou mega kauzu, už úplně vidím ty nadpisy, jak jsem se v Řecku šíleně zranila," řekla se smíchem Sokolová.

Dovolená se vydařila

Majitel CK Blue Style Imed Jeddai, který dovolenou na Rhodosu pořádal, hodnotil celý pobyt velmi kladně. "Jsem rád, že jsem tu s vámi mohl být a věřím, že až si za několik let na tuto dovolenou vzpomenete, tak jen v dobrém. Myslím, že jsme toho stihli navštívit opravdu hodně, bylo opravdu skvělé," pronesl směrem k dívkám a ukončil tak krásných 12 dní ve slunném Řecku.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky mají v Řecku postrach - nadváhu

Neustálý přísun sladkých pochutin, čerstvé ovocné džusy, míchané koktejly a bohatá nabídka všeho, co se dá sníst a vypít, začíná mírně děsit většinu z dvanácti...

Rhodos: Tajné noční koupání missek

Že se finalistky soutěže Miss ČR v Řecku ani v nejmenším nenudí, o tom by mohla povídat hned pětice dívek, která se rozhodla v nočních hodinách vykoupat...

Výběr článků

Načítám