Hlavní obsah

Herečka Alice Bendová porodila chlapečka

– PRAHA
Právo, jp

Alice Bendová, známá především jako potvora Simona ze seriálu Velmi křehké vztahy, se stala v pondělí ráno maminkou. Přesně dvě minuty po šesté hodině ráno se jí narodil syn Václav, který měří 49 cm a váží 3,40 kg. "Jsem strašně šťastná. A stejně mám pocit, že slovo šťastná v tuto chvíli vyjadřuje jen minimálně to, co cítím," řekla ráno Alice Bendová.

Článek

Herečka již na poslední klapce seriálu Velmi křehké vztahy avizovala, že se dítě narodí před termínem. "Budeme rodit určitě dřív. Asi se už na nás těší," smála se. Její slova se naplnila. Přestože porodila o 13 dnů dříve, vše proběhlo v naprostém pořádku a bez komplikací. Šťastná maminka i malý Vašek jsou zdraví. "Rodila jsem s panem doktorem Radovanem Vlkem, kterému bych chtěla tímto strašně moc poděkovat. Byl opravdu úžasný."

Neděli si Alice užívala. "Vašek mě vzal na lodičky, ležela jsem a odpočívala. Bylo krásně. Večer jsme šli na večeři, a když jsme jeli domů, cítila jsem, že mi praskla plodová voda. Jeli jsme proto raději do nemocnice a tam si mě už nechali," říká Bendová.

"Můj manžel Vašek byl se mnou celou dobu. Od 11. hodiny večer, kdy jsme přijeli do nemocnice, až do sedmi do rána. Byl statečný. Přiznávám, že jsme pak oba plakali," dodává. Alice, která také prozradila, že malý Vašek má černé vlasy po tatínkovi.

K blahopřáním se připojuje také televize Prima. "Jsme moc rádi, že se Alici narodil zdravý chlapeček. Jménem celé televize Prima jí gratuluji. Doufám, že z něj vyroste televizní hvězda, která bude zářit; samozřejmě na Primě," usmívá se výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám