Hlavní obsah

Koncert pro Dianu skončil večírkem za šest miliónů

– LONDÝN
Novinky, Famous

Třiašedesát tisíc lidí, princové Harry a William se svými partnerkami a desítky slavných zpěváků, kterým vévodila kapela Duran Duran, nejoblíbenější skupina princezny Diany. Tak vypadal nedělní velkolepý koncert, kterým chtěli britští princové uctít památku své zesnulé matky. Ta by 1. července oslavila šestačtyřicáté narozeniny. Zemřela při autonehodě 31. srpna 1997.

Článek

Zatímco Harry svoji přítelkyni Chelsy Davy usadil vedle sebe do VIP zóny pro ty nejprominentnější z nejprominentnějších, Williamova partnerka nepartnerka Kate Middletonová seděla o tři řady dále. Ačkoliv již prý nejsou pár, William jí chtěl přítomností na koncertu poděkovat za pomoc při jeho organizování.

I když na akci vystoupily hvězdy jako Take That, Rod Stewart, Elton John, Tom Jones, Duran Duran či Joss Stoneová, největší pozornost na sebe strhl americký rapper P Diddy. Krátce po svém vystoupení do sebe vyklopil láhev šampaňského a nepřestal až do rána. Stihl ještě sezvat hosty na obří party, která ho přišla v přepočtu na více než šest miliónů korun. "Chtěl jsem se opít s princem Harrym, prý je v tom dobrý. Ale asi se mi to nepovede," prohlašoval zpěvák během koncertu.

"Jsem tu, abych oslavoval. Oslavoval Dianin život," vykřikoval rapper, který si pro večírek pronajal celý londýnský noční klub Paper. Speciálně pro tuto akci objednal dvě obří lahve vodky Sputnik pokryté diamanty. Každá z nich - obě vyrobené exkluzivně pro tuto příležitost - ho přišla v přepočtu na zhruba půl miliónu korun. Na desítky tisíc ho vyšlo také šampaňské a dva obří stříbrné bazény naplněné dvěma tisíci a čtyřmi sty lahvemi amerického piva Bud Silver.

Reklama

Související témata:

Související články

Princezna Diana stále přitahuje davy

Pouhých dvacet minut trvalo, než se rozprodalo 22 500 lístků na  koncert, který k desátému výročí tragické smrti své matky Diany, princezny z Walesu, pořádají...

Výběr článků

Načítám