Hlavní obsah

Rhodos: Tajné noční koupání missek

– RHODOS
Novinky, Jakub Kynčl (Rhodos)

Že se finalistky soutěže Miss ČR v Řecku ani v nejmenším nenudí, o tom by mohla povídat hned pětice dívek, která se rozhodla v nočních hodinách vykoupat ve veřejnosti neúpřístupném bazénu. Než aby polehávaly na pokoji, rozhodly se užít si trochu adrenalinu. A pozor, v pětici nechyběla ani jedna z tria vítězek.

Článek

Čtvrteční den dívky strávily téměř celý v džípech, když brázdily kouzelný ostrov Rhodos křížem krážem. Kamennými cestami vyjely off-road vozidly až do nejvyšších míst celého ostrova, odkud poté vyrazily zpět k moři, kde se zchladily v jednom z nejhezčích zálivů, které jsou na Rhodu k nalezení. Přesto to však některým z nich nestačilo a vyšly se koupat v době, kdy už většina hotelových klientů spala.

Miss ČR Kateřina Sokolová, I. vicemiss Veronika Pompeová, II. vicemiss Veronika Chmelířová s finalistkami Denisou Přibylovou a Terezou Šolcovou se vytratily vedlejšími východy z budovy hotelu, aby na sebe zbytečně neupozornily a pak už vyběhly vstříc k bazénu, kde to pořádně rozjely. A Novinkám se poštěstilo být jako jediným u toho.

Denisa Přibylová si Miss ČR Kateřinu Sokolovou pořádně podala. Foto:NOVINKY/Jakub Kynčl

Do vody nelezly ani omylem po stupínkách, ale postupně se tam samy naházely. Přemíra chlóru v nočním bazénu nebo mokré vlasy se opravdu neřešily. Vhození do bazénu si však ve vodě pořádně vracely. V jednu chvíli už to s Miss ČR Katkou Sokolovou bylo na pováženou, když ji Denisa Přibylová dala ochutnat vyhřáté chlorované vody, ale úřadující Miss ČR jí to o několik chvil později řádně vrátila. Missky se po nefalšované dívčí válce rozešly zcela znavené do svých pokojů, odpočinout si na další program, který pro dívky připravil majitel cestovní kanceláře Blue Style Imed Jeddai.

Potápění dívky baví

V pátek se tak vydala dvanáctka dívek lodí potápět na jedno z nejmalebnějších míst na celém Rhodu a některé dívky se tak podívaly až osm metrů pod mořskou hladinu a s pomocí instruktorů sestoupily k jedné z podmořských jeskyň, které se na ostrově nacházejí. Dívky si potápění náramně pochvalovaly a snily o tom, kam by se rády podívaly.

Šárka Cojocarová by byla poměrně nenáročná: "Stačil by mi úplně Egypt, tam je toho hodně k vidění," řekla Novinkám Cojocarová. To Lucie Petrišková by si vybrala o poznání dražší destinace. "Ráda bych se vyrazila potápět do JAR nebo do Žraločí zátoky u Austrálie," odtajnila své sny pohledná brunetka z Kadaně.

Reklama

Související témata:

Související články

Missky mají v Řecku postrach - nadváhu

Neustálý přísun sladkých pochutin, čerstvé ovocné džusy, míchané koktejly a bohatá nabídka všeho, co se dá sníst a vypít, začíná mírně děsit většinu z dvanácti...

Výběr článků

Načítám