Hlavní obsah

Mladé hvězdy Harryho Pottera pijí alkohol a kouří

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jedni z nejslavnějších teenagerů na světě, hvězdy Harryho Pottera Daniel Radcliffe, Rupert Grint a Emma Watsonová, přiznali, že holdují alkoholu a cigaretám stejně jako jejich ostatní vrstevníci. Přiznávají, že musí být opatrní a dávat si pozor na zájem veřejnosti, ale všichni hlavní představitelé shodně tvrdí, že už stav opilosti zažili.

Článek

"Musíme být opatrní a nedělat to na veřejnosti. Zapálíme si a napijeme zásadně mezi přáteli, kde víme, že je bezpečno. Jen hlupák by si mohl dát skleničku nebo cigaretu v londýnském nočním klubu," říká sedmnáctiletá Emma.

"Jsme docela hodně pracovně vytížení, takže večírky, alkohol a cigarety trošku zanedbáváme, ale všichni za sebou máme stav opilosti, minimálně jednou," dodává osmnáctiletý Rupert.

I sedmnáctiletý Daniel miluje večírky a noční kluby, práce je pro něj ale vždy na prvním místě. "Víc než pitky a kouření mě baví hraní a práce. Což ovšem neznamená, že mi to brání vymetat večírky. Party jsou super věc. Je tam legrace," tvrdí filmový Harry Potter.

Daniel se v posledním Harrym Potterovi s podtitulem Fénixův řád poprvé před kamerou líbá. Jak ale přiznal, nervozitu téměř nepociťoval. Naprosto se jí zbavil, když se předváděl nahý na londýnském West Endu v divadelní hře Equus.

"Jakmile jednou stojíte nazí před tisícovkou lidí, už nikdy nemůžete mít zábrany. Líbání bylo fajn, ale ne tak vzrušující, jak jsem si představoval. Povedlo se asi až potřicáté."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám