Hlavní obsah

Victoria Beckhamová chce jít na plastiku s kuřími oky

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Zpěvačka Victoria Beckhamová by i koš šla vynést v jehlových podpatcích a róbě věhlasného návrháře. Jenže s košem nemusí, zato na stůl plastického chirurga ano. Vášeň pro jehlové podpatky a supermódní botičky jí zcela zlikvidovala nohy. Manželka fotbalisty Davida má údajně tak ošklivá kuří oka, že si s nimi poradí už jen zkušený plastik.

Článek

Victoria však netrpí jen jimi, ale má zničený i kloub palce, takže prst je zdeformovaný a vytočený. Podobně "zkrášlené" nohy mají všechny ženy, které se týraly v úzkých střevících na podpatcích.

"Victoria už má dost toho, že má ošklivé nohy a učinila některá předběžná opatření, aby si mohla nechat ta ošklivá kuří oka odstranit. Způsobují jí značně velkou bolest, je to tak vážné, že si myslí, že jediná možnost je chirurgický zákrok. Ví, že ta operace je nepříjemná a že bude na čas vyřazena z aktivního života, ale myslí si, že to stojí za to. Je to něco, co určitě podstoupí ve Státech, až se rodina plně přesídlí do Los Angeles," potvrdila kamarádka Beckhamové britskému listu Daily Mail.

"Nosím vždy podpatky, ale z nich mám pak ošklivé nohy. Nesnáším svoje nohy, je to ta nejhnusnější věc na mně. Částečným důvodem, proč nosím tyto okouzlující botičky, je to, aby lidé odpoutali zrak od mých ošklivých nohou a dívali se na ohromující střevíce," přiznala před časem dvaatřicetiletá zpěvačka.

Reklama

Související články

Victoria Beckhamová bude navrhovat boty

Victoria Beckhamová, bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a manželka kapitána anglického fotbalového národního mužstva Davida Beckhama, podepsala ve Spojených...

Výběr článků

Načítám