Hlavní obsah

Paris Hiltonovou propustili z vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která byla odsouzena za porušování pravidel silničního provozu, v úterý opustila vězení. Skončilo tak bizarní třítýdenní intermezzo, při němž Hiltonová nejprve do věznice nastoupila, po třech dnech byla ze "zdravotních důvodů" propuštěna do domácího vězení, aby se hned následující den opět vrátila za mříže.

Článek

Jak oznámila agentura AP, šestadvacetiletá Paris vyšla z ženské věznice v americkém Lynwoodu krátce po půlnoci místního času. Před branami na ni čekal ohromný dav kameramanů a reportérů. Zatím není jasné, kam z věznice odjela.

První větší interview poskytne ve středu večer v televizi CNN v pořadu populárního moderátora Larryho Kinga.

Hiltonová byla odsouzena k 45 dnům vězení, její trest ale byl zkrácen na polovinu za dobré chování; dalším důvodem je prý přeplněnost věznic.

Celebrita proslulá skandálním nočním životem se v rozhovorech poskytnutých z vězení dušovala, že ji uvěznění od základu změnilo a že toho, že je známá, už bude využívat je k prospěšným věcem a nenechá se jen tak využívat médii.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nastoupila do vězení

Americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se dostavila do ženské věznice pro prominenty na předměstí Los Angeles, kde stráví následujících 23 dní....

Výběr článků

Načítám