Hlavní obsah

Renata Langmannnová má nakročeno do Národního divadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Renata Langmannová pracuje jako bezpečnostní technik ve firmě ABL od března. V práci jí potkalo už mnoho zajímavých věcí, ale co jí ještě čeká za překvapení? Zaměstnanci bezpečnostní agentury totiž hrají v projektu Národního divadla nazvaný Bouda Bondy. Čeká snad i Renatu Langmannovou kariéra v Národním divadle?

Článek

Večírek po představení Boudy Bondy moderovala miss Langmannová v kavárně Slavie, kde se také pokoušela o hudební produkci s Markétou Muzikářovou, kapelnicí dívčí houslové skupiny Inflagranti. Za pomoci modelky Hanky Mašlíkové založily dívky novou hudební skupinu. Markéta Muzikářová jí nazvala Mumala - MUzikářová, MAšlíková, LAngmannová.

Přihlížejícím se sestavená skupina z krásným dívek líbila, ale poslouchat už je nikdo příliš nechtěl...

Renatu Langmannovou si nemůže vynachválit její šéf Vít Bárta, který říká, že Renata je nejen krásná, ale také velmi pracovitá. "Kdo by se hned po ránu, když přijde do práce, nechtěl podívat na jednu z nejkrásnějších dívek v naší republice. Pak je ten den hned o něco lepší," prohlásil ředitel Bárta na večírku v pražské kavárně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám