Hlavní obsah

Čtvrtina Japonců nepřišla nikdy o panictví

Novinky, Famous
TOKIO

Japonský klub paniců zažívá rozmach a krizi zároveň. Členů přibývá, ale hlavní jeho cíl - pomoci najít svým členům přítelkyni a užít si soulož, zůstává stále častěji nenaplněn. V zemi stále přibývá mužů po třicítce bez sexuální zkušenosti. Národní institut výzkum populace a sociálního bezpečí totiž přišel se zprávou, že v Japonsku je každý čtvrtý muž mezi 30 a 34 roky panicem.

Článek

"Tohle je jen vrcholek ledovce," tvrdí čtyřiatřicetiletý prezident Japonské asociace paniců Šin Watanabe. "Skutečná situace je ještě mnohem horší," dodal pro magazín Weekly Playboy. Podle Watanabeho, který je sám stále panicem, totiž japonští muži ani nejsou připraveni přiznat, že jsou panicové, natož se s tím nějakým způsobem poprat a udělat kroky ke změně svého stavu.

"Je tady jedenáct procent lidí, kteří odpověděli neplatně v tomto výzkumu, a já se s vámi vsadím, že většina z nich jsou panicové. A ačkoli je tady 65 procent těch, kteří řekli, že mají sex, je mezi nimi spousta těch, jejichž zkušeností je jediná noc v nevěstinci. A od té doby nic, takže ve skutečnosti je mezi nimi spousta virtuálních paniců," dodal Watanabe.

Japonská asociace paniců sdružuje 517 členů od teenagerů po muže středního věku. Většina z nich se dá ke spolku s vírou, že jim to pomůže najít přítelkyni a užít si sex. Pokud se jim to podaří, stanou se absolventy a jsou z asociace vyloučeni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám