Hlavní obsah

Lionel Richie označil anglické fotbalisty za zvířata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvák Lionel Richie, který vystupoval na svatbě kapitána anglické fotbalové reprezentace Johna Terryho, je znechucen. Hosté na veselce obránce londýnské Chelsea se podle něj chovali jako zvířata a připadal si jako v nejhorším vesnickém striptýzovém klubu.

Článek

"Zpívat na Terryho svatbě byla největší chyba v mém životě," citoval britský deník The Sun Richieho, který ve středu oslaví 58. narozeniny. Americký hudebník prý musel po první písni uklidňovat mimo jiné Franka Lamparda a Jamieho Carraghera, protože přes jejich řev nebyl vůbec slyšet. "Byla to opravdu ostuda. Terryho manželka Toni se na Richieho moc těšila a oni jí pak udělají tohle. Ale není se co divit, když vypili tolik šampaňského...," řekl listu jeden z hostů.

"Tohle bylo opravdu moc, připadal jsem si jako v nejposlednějším vesnickém striptýzovém baru," postěžoval si Richie, když opouštěl pódium.

Naopak Wayne Rooney, který zvládl tři svatby svých spoluhráčů z reprezentace, prý přežil náročný víkend bez úhony. Snoubenka Coleen McLoughlinová ho měla neustále pod dohledem a přísně kontrolovala, co pije. Nechtěla totiž, aby jí svým opileckým chováním udělal jako již několikrát ostudu.

Reklama

Výběr článků

Načítám