Hlavní obsah

Zapletalovy finalistky se chystají na Rhodos

Novinky, Jakub Kynčl
PRAHA

Dvanáctka finalistek soutěže Miss ČR 2007 odletí během necelých dvou týdnů s CK Blue Style na řecký Rhodos, kde stráví 12 dní. Přestože největší hon zažívá především úspěšná trojice Kateřina Sokolová, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová, tak se musejí ohánět i ostatní dívky, které v těchto dnech dělají většinou vše proto, aby měly co nejdříve uzavřenou klasifikaci na svých školách.

Článek

Dívkám jsme položili dvě otázky, co dělají v těchto dnech a jak se těší na svůj pobyt v Řecku. Na Rhodosu budeme společně s dívkami, a tak vás budeme o novinkách ze středomořského ostrova pravidelně informovat.

"Právě dnes jsem ve škole dopsala pět testů, takže školu už mám naštěstí uzavřenou. Teď se budu věnovat až do odletu jen pracovním akcím. A na Rhodos se těším, bude to báječný odpočinek," řekla Novinkám Miss silueta a Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová.

"Mám teď mnoho pracovních akcí, třeba v sobotu mě čeká nějaká sportovní akce s Hamé, v týdnu mám jednu vernisáž, je toho hodně. No a jinak dovršuju zkouškové období, zbývají mi ještě dvě zkoušky, které musím do odletu zvládnout. Na Rhodos se už moc těším, potřebuju dobít trochu energii," řekla Miss Nefertiti Veronika Pompeová, která získala i tituly I. vicemiss a Miss sympatie.

"V současné době trávím většinu času prací - focením, módními přehlídkami a ve volných chvílích se odreagovávám golfem, který ale také zabere hodně času. Do Řecka se těším, jednou už jsem tam byla, tak věřím, že mě to tam nezklame," řekla pro Novinky Miss Elegance a II. vicemiss Veronika Chmelířová.

Miss sport je po operaci

"Dost nestíhám ve škole, tak se teď furt drtím. Jinak jsem měsíc po operaci s kolenem, tak moc nemůžu sportovat, ale už aspoň můžu normálně chodit. Jinak na Rhodos se těším, stále jsem v kontaktu s Katkou Sokolovou, tak to tam s ní a s ostatníma holkama jistě v pohodě strávím," uvedla Miss sport Denisa Přibylová.

"Dokončuji třetí ročník, tak se hodně učím. A na Rhodos se samozřejmě těším, bude to takový začátek prázdnin," řekla Miss 1. jarního dne Šárka Cojocarová.

"Snažím se soustředit na školu, abych co nejlíp zvládla druhé pololetí. Těším se, že se po strašně dlouhé době potkáme všechny holky a pokecáme o tom, co je u každé nového," řekla Novinkám Miss hlas Soňa Dedíková.

Miss talent přerušila školu

"Přerušila jsem školu, ale stále jsem studentka. Soustředím se teď na focení a modeling. Na Rhodos se těším moc, na holky a vůbec celý kolektiv," uvedla Miss talent Veronika Šindlerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce...

Šárka Cojocarová se stala Miss 1. jarního dne

Nástup jara je v Čechách letos velmi podivný, a tak nejednoho člověka potěšilo, když alespoň pražská botanická zahrada na okamžik rozkvetla krásou finalistek...

Výběr článků

Načítám